Naistenpäivä

Floretta ylpeänä juhlistaa naistenpäivää yhdessä kaikkien upeiden naisten kanssa ympäri maailmaa. Naistenpäivä on aika kunnioittaa naisten saavutuksia, voimaa ja merkitystä yhteiskunnassa. Se on päivä osoittaa arvostusta äideille, tyttärille, siskoille, ystäville ja kaikille niille, jotka ovat vaikuttaneet elämäämme positiivisella tavalla.

Naistenpäivän merkitys

Naistenpäivä juontaa juurensa 1900-luvun alkupuolelle, jolloin naiset ympäri maailmaa alkoivat taistella tasa-arvoisten oikeuksien puolesta, kuten äänioikeuden ja työolosuhteiden parantamisen puolesta. Nykyään naistenpäivää vietetään kansainvälisesti päivänä, jolloin kunnioitetaan naisten saavutuksia kaikilla elämänaloilla, olivat ne sitten taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia tai kulttuurisia.

Floretan Naistenpäivä

Juhlistaaksemme naistenpäivää meillä on myynnissä upea erikois viikkokimppu. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen lahja erityiselle naiselle elämässäsi. Lisäksi osallistumalla Instagram-arvontaamme voit voittaa upean kukkakimpun itsellesi tai rakkaallesi. Seuraa meitä Instagramissa @kukkasalifloretta ja pysy ajan tasalla tarjouksistamme ja arvonnoistamme!

Hyvää naistenpäivää kaikille upeille naisille!

Ystävällisin terveisin,

Floretan tiimi